Jaktprøve Geilo 2009

Fredag kveld kjørte jeg over Hardangervidda. Vindstille og solfylt.

Lørdag snørekjørte jeg med Tinde på Kikut. Vi tok løypa mot Tuva og hadde pause ved disse stølene.

Tinde slapper av i lyngen.

Haugastøl.

Tinde hadde første slippet sitt i denne lien. Slipp nr. 2 i partiet. Det var morgen og turboføre. Tinde holdt veldig god kontakt og det var full fart. Det var fantastisk gøy å se på henne. Hun hadde et flott søk og fikk karakteristikk som eminent søker etc. og hun gikk til beste premie. Så vi ble meget forhåpningsfulle.

Pause. Tinde satt mer enn gjerne på fanget pussig nok. Det er ikke ofte ellers hun har tid/vil det.

Dommerne som dømte partiet er i hvit og grønt til venstre i bilde. Geir,og Thomas som også har GS. Den fikk 1 UK. Tinde hadde slipp mot den i andre slipp.

Tinde puster ut i pausen.

Her ser man terrenget for andre slipp og Tinde som ikke har vært over tregrensen hadde ikke en sjanse. Solen hadde tatt en del og det var råtten snø så det ble et dårlig søk. Det ble ikke funnet fugl i det slippet. Det gikk 2 i slippet før og det var det. - Langs skavlen går Skarverennsløypa.

Tinde skal ut i sitt andre slipp.

Den lille svarte prikken midt i bildet er Tinde. Hun står ved siden av Geir. Her hadde hun sitt tredje og siste slipp. Det var i 15:00 og snøen var veldig råtten og både hundene og vi falt ned i hull både her og der. Det ble ikke funnet fugl i det slippet.....

Lørdag snørekjørte jeg med Tinde på Kikut i løypa i retning mot Tuva. Vi fant en støl der vi tok en pause før vi tok fart på veien tilbake.

 Søndag deltok Tinde på jaktprøve for første gang på Haugastøl og det gav mersmak. Tinde gjorde en flott innsats men premie ble det ikke på hverken henne eller Nestor.🙂