Patjanen's Black Granit

Lørdag 28. februar 2009 overtok Geir "Patjanen's Black Granit", til daglig kalt Blackie. Blackie er født 20.12.2007.

Blackie's far er INT N S JCH NORD UCH Rippy's Tex og moren er J S UCH Patjanens Santa-Inez. Blackie kom til Geir da han var 15 mnd gammel. 

Blackie er en usedvanlig vakker hund, og han er meget skarp på nesen. Han har god avstamning, fint eksteriør, godt gemytt og er blitt en dreven jeger som tar vare på sine muligheter. 
 
I sine første 15 månedene var han hos en barnefamilie og hadde fine dager der hvor han vokste opp blant barn som kunne leke mye med han.

I sitt nye hjem på Nesttun bar han fremdeles preg av at han er en meget sosial hund som ønsker mest mulig kontakt med sine 2 beinte venner.
 
Så da Inge og Cecilie som har Blackies datter Veidemarkens Frøya svært gjerne ønsket å overta Blackie så var det ikke vanskelig å la Blackie flytte til Os (Rugdeland).

Der har han det som plommen i egget og får mye oppmerksomhet av både Inge og Cecilie men også barna og Frøya. Vi har allerede fått rapporter om flotte fuglearbeid på rugde. Dette er kjempekjekt for Blackie. Og vi gleder oss på hans vegne.

Blackie er godkjent avlshund og allerede far til 4 flotte kull. Bilder av noen av valpene kan sees under fanen "Avkom etter Blackie".

Jaktprøver:
2.AK skog
3.AK skog
3.AK høyfjell
1.UK 
2.UK
Finalist Unghund Grand Prix 2009 - Rjukan
Årets Unghund i Norsk Gordonsetterklub avd. Hordaland

Utstilling:
1.BK